Τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα λευκά χαμηλά σπίτια, τα μπλε παραθυρόφυλλα, οι βουκαμβίλιες, οι μυρωδιές, τα αρώματα. Μόλις πλησιάσει το πλοίο στο λιμάνι, μαγεύεσαι και ξάφνου αδειάζει το μυαλό σου.

Θα απολαύσεις τα καθαρά, κρυστάλλινα νερά, το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, παραδοσιακό φαγητό σε οικογενειακά εστιατόρια, δροσιστικά ποτά σε beach bar, βόλτες στην πόλη όπου μπορείς να ψωνίσεις ντόπια προϊόντα αλλά και αναμνηστικά και θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς με κόσμο και να αποκτήσεις νέους φίλους.

Μπορείς ακόμη και να ασχοληθείς με θαλάσσια σπορ όπως σκι, θαλάσσια ποδηλασία, ιστιοσανίδα, jet ski, να δοκιμάσεις για πρώτη φορά καταδύσεις και για τους πιο προχωρημένους kite boarding ή ακόμη και μια απλή απογευματινή βόλτα κάνοντας ιππασία δίπλα στο κύμα.

Υπό το φως των αστεριών, βραδινό μπάνιο, τραγούδια, γέλια στην ακροθαλασσιά, παρέες. Κάθε μέρος ένας μικρός, κρυφός παράδεισος που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις.

Η Ελλάδα έχει πολλά νησιά, κάθε ένα ξεχωριστό και μοναδικό για την ομορφιά του. Από ήσυχα, που μπορείς να ξεφύγεις από τη βουή της πόλης και τις υποχρεώσεις, να αποφορτιστείς και να ηρεμήσεις, μέχρι και πολυσύχναστα όπου θα ανακατευτείς με πολύ κόσμο, θα ακούσεις δυνατή μουσική και θα απολαύσεις την έντονη βραδινή ζωή. Αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες αλλά και διεθνείς προσωπικότητες, οι οποίοι διατηρούν πλέον μόνιμες εξοχικές κατοικίες.

Ανάλογα με το χρόνο που έχεις στη διάθεση σου αλλά και τα χρήματα που θα ήθελες να διαθέσεις, υπάρχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά τη διαμονή. Ξενοδοχεία οικονομικά αλλά και λίγο πιο ακριβά, ανάλογα με τις επιλογές και τις προτιμήσεις του καθενός.

Ελλάδα. Η χώρα του ήλιου, της θάλασσας, του φωτός και του χαμόγελου.

Με λίγα μόνο πράγματα στις αποσκευές σου και πολύ καλή διάθεση, είτε έρθεις με την παρέα σου, είτε με την οικογένειά σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγεις με αξέχαστες αναμνήσεις, απόλυτη χαλάρωση, φωτογραφίες και πολύ καλό μαύρισμα.